Aanmelden VIP programma

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het VIP programma:

"In 90 dagen een positieve mindset".

Vragenlijst

1op1 coaching is heel intensief. En zeker het VIP programma waarbij je mij 24/7 mag appen met jouw uitdagingen. Daarom is het heel erg belangrijk dat wij een goede klik hebben met elkaar. Dat jij je fijn voelt bij mij en ik bij jou. Anders kan ik je coachen wat ik wil en kun jij mij appen wat je wil, maar dan zullen we niet het resultaat behalen waar jij naar op zoek bent.

Daarom wil ik je vragen onderstaand formulier in te vullen, dan neem ik binnen 24u contact met je op om een videocall in te plannen. Dat wordt geen sales gesprek, geen zorgen! Maar een kennismakingsgesprek om te kijken of ik de juiste persoon ben om dit traject samen met jou te doen. Indien het niet zo is dan zal ik je dat ook eerlijk zeggen. Indien het wel zo is, dan kun jij alsnog bepalen of je wel of niet door wilt gaan met het traject. Ik ga je zeker niet overtuigen want zijn jouw keuzes en het is jouw leven, niet het mijne. Daar ben ik heel tevreden mee. En dat gun ik jou ook.