Creeer jouw positieve mindset VIP

Een exclusief traject, speciaal voor jou om jou onderneming te laten groeien zoals jij wilt!

Herkenbaar?

Je hebt je eigen onderneming, want ja, je wilde graag vrijheid. Eigen baas zijn, het doen op jouw manier en wat goed voelt voor jou.

En het doen op jouw manier en wat goed voelt voor jou is aardig gelukt. En qua omzet doe je het ook best aardig, daar niet van. Maar toch, die vrijheid waarmee je eigenlijk je eigen onderneming was gestart, dat is qua uren en omzet niet helemaal zoals je het van te voren had bedacht... 

Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, coaches, funnels, campagnes, product aanpassen, communicatie aanpassen maar het werkt toch niet helemaal lekker.

Herkenbaar?

Hoe komt dat?

De basis om van jouw onderneming het succes te maken wat jij voor ogen hebt, of de stap te maken in je carrierre die jij graag wilt, is zelfvertrouwen. Geloof in jezelf, in wat jij aanbiedt en welk verschil jij kan maken voor anderen.

Als je niet 100% gelooft in jezelf, wat alles te maken heeft met zelfwaardering, zelfliefde en zelfvertrouwen dan zul je nooit de stappen gaan maken die je wilt maken. 

Daarbij is het cruciaal om naar je onbewuste te gaan.

 

En niet zo denken, maar het echt zo voelen!

"ja, maar ik heb een hele hoop zelfvertrouwen".  Yup, dat heb ik meer gehoord. Maar blijkbaar is er toch iets wat jou tegenhoudt. 

95% van mentale en fysieke klachten komen voort uit onverwerkte emoties die in je onbewuste zijn opgeslagen. Daar zitten beperkende overtuigingen, gedachtes, patronen die jou tegenhouden om de stappen te zetten die jij wil.

Ik ben geen businesscoach die jou gaat vertellen hoe je je aanbod op moet zetten, die jou gaat uitleggen hoe een salesfunnel opzet of hoe je op insta en facebook adverteert.
Daar zijn legio business coaches van die jou dat perfect kunnen leren. En waarschijnlijk heb je dat al super goed staan.

Mijn coaching gaat een stapje verder. Daarom is dit uniek.
Ik ga met jou in je inbewuste kijken wat jou tegenhoudt om de stappen te zettendie jij wil zetten. Jou belemmerende overuigingen (Waarvan je niet wist dat je die had) halen we weg. Zodat jij de groei kan maken die je wilt.

Tijdens onze 1 op1 coachsessies, waar ik geen tijd aan hang. We pakken de tijd die we nodig hebben, ga ik energetisch kijken waar jouwblokkades zitten. Maar het kan ook zijn dat we een meditatie doen samen, of een hypnose.  Net wat op dat moment goed is voor jou, wat jij nodig hebt om de stappen te gaan zetten die je wilt.

"Eigenlijk hoop je dat je op een dag wakker wordt en je klanten automatisch binnenstromen, je super veel omzet hebt en alle vrijheid waarvan je had gedroomd....

linda5

Hoe zou het zijn:

 • om geen spanning en stress meer te voelen, maar gewoon altijd relaxed en ontspannen te zijn?
 • om jezelf super zeker te voelen en je niet meer druk te maken om wat anderen van jou denken en vinden?
 • om tevreden te zijn met jezelf en gelukkig te zijn met wie je bent?
 • als je doet wat jij leuk vindt en waar jij energie van krijgt?
 • als je makkelijk nee kunt zeggen en kiest wat goed is voor jou?
 • als je je geen zorgen meer maakt?
 • als je rust hebt in je hoofd in plaats van altijd te lopen piekeren?
 • als je jouw negatieve gedachten kunt loslaten?
 • om meer vanuit je hart te leven in plaats vanuit je hoofd?
 • om ècht gelukkig te zijn en te genieten van je leven?

Dan is dit VIP programma perfect voor jou!

In 90 dagen begeleid ik jou VIP naar een positieve mindset, waardoor jij  gaat genieten van een relaxed, ontspannen en gelukkig leven. Ik leef als het ware 3 maanden met je mee. Je krijgt een kijkje in het brein van iemand met een positieve mindset en leert op jouw persoonlijke uitdagingen hoe daarmee om te gaan. Zodat je minder stress, druk en zorgen gaat ervaren.

Daarnaast mag je me 24/7 jouw uitdagingen appen waar ik binnen 48u op reageer. Van de live Q&A's kun je ook super veel leren van vragen van anderen en jij krijgt uiteraard ook toegang tot de besloten facebook community waar like minded mensen jou heel graag helpen met jouw vragen en uitdagingen. 

Je leert precies hetzelfde als het 90 dagen online programma, alleen gaan we tijdens onze coachsessies dieper in op jouw beperkende overtuigingen, gedachtes, patronen en emoties die in jouw onbewuste zitten. En die jou nu tegenhouden om dat relaxte, ontspannen en gelukkige leven te gaan leven. 

Veel van onze lichamelijke klachten en beperkende overtuigingen komen voort uit onverwerkte emoties die in ons onbewuste zijn opgeslagen. En aangezien 95% van ons gedrag voortkomt uit het onbewuste….. Juist, moeten we daarmee aan de slag. Dat is namelijk de basis voor verandering. 

Uiteraard ga ik jou die techniek ook leren, zodat je daar na deze 90 dagen zelf ook mee aan de slag kunt blijven gaan. 

En een mooie bijkomstigheid: je zult zien dat wanneer je hiermee aan de slag gaat, ook jouw lichamelijke klachten een stuk minder worden of zelfs verdwijnen!

revuew michiel 2
Review Silvia
Review Melisa

Na dit programma heb jij:

 • super veel zelfvertrouwen!
 • een positieve mindset,
 • de techniek in huis om met je onbewuste te communiceren,
 • een leven zonder zorgen, stress of druk,
 • leef jij vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd,
 • geniet jij van een ontspannen, relaxed en gelukkig leven!

Na dit programma kun jij:

 • nee zeggen tegen anderen en ja tegen jezelf,
 • keuzes maken die passen bij wat jij echt belangrijk vindt,
 • super goed en effectief communiceren,
 • aantrekken wat jij wilt!

Wat ga je leren?

We gaan samen met de 3 gouden sleutels aan de slag:

 1. Zelfliefde en zelfvertrouwen
  Het allerbelangrijkste voor verandering; jezelf perfect vinden zoals je nu bent. Los van wat je hebt bereikt of hoe je eruit ziet. Alleen dan heb je super veel zelfvertrouwen en maakt het niet meer uit wat anderen over je denken of zeggen. Heb je dit niet? Dan kun je leren wat je wilt, echte verandering zal nooit plaats vinden. Daarom is dit DE basis voor het creeeren van jouw positieve mindset en dus voor jouw relaxte, ontspannen en gelukkige leven! 

 2. Beperkende overtuigingen, denkwijzen, patronen en onverwerkte emoties
  Beperkende overtuigingen, denkwijzen, patronen en onverwerkte emoties die in je onbewuste zijn opgeslagen (95%!) zorgen ervoor dat je niet de verandering kunt maken die je wilt. Daarom gaan we daar in onze 1:1 sessies naar opzoek. Zo kun jij wel de verandering maken die je wilt! Daarnaast ga ik jou DE techniek leren hoe je zelf heel gemakkelijk contact kan maken met je onbewuste. Zodat je daar zelf altijd mee aan de slag kunt!

 3. Jouw positieve mindset
  De sleutel tot jouw ontspannen, relaxte en gelukkige leven zonder zorgen, stress of druk! Je komt erachter hoe sterk jouw brein is en hoe sterk de kracht van je gedachten (je mindset). En dat die alle resultaten in je leven beïnvloeden. Maar nog belangrijker, jij hebt na deze 90 dagen jouw positieve mindset gecreeerd. En dus ook het leven waar jij naar op zoek bent.
 4.  

Wat krijg ik:

Ten eerste krijg je al mijn kennis, ervaring en expertise. En die is al van onschatbare waarde.

Ten tweede:

 • 12 weken lang 1x in de week 1 op 1 coaching met mij
  In elke sessie van 2-2.5u gaan we naast de thema's van het 90 dagen programma ook dieper in op welke belemmerende overtuigingen, gedachtes, patronen en emoties in jouw onbewuste vast zitten.
 • VIP: 24/7 app service
  Je mag me 24/7 appen met jouw uitdagingen van het dagelijkse leven. Ik reageer hier binnen 48u op om jou op weg te helpen.
 • Een super uitgebreid werkboek 
  Met opdrachten en huiswerk die je meteen resultaat opleveren.
 • Elke week(!!) een live Q&A 
  Waarin je super veel van vragen van anderen leert.
 • Toegang tot besloten community 
  Toegang tot de besloten facebook community waarin alleen maar mensen zitten die ook een relaxed, ontspannen en gelukkig leven willen zoals jij.
 • Het super leuke Mooi Mens pakket
  Met een cadeautje voor elke week, gerelateerd aan het thema waar je die week mee van start gaat. Omdat cadeautjes uitpakken leuk is, je daar blij van wordt en energie van krijgt en ze je gaan helpen bij de opdrachten van die week.
Review Ilse
Review Melisa
Review Alexandra

5 redenen waarom jij nog niet dat relaxte, ontspannen en gelukkige leven leidt:

 1. Je denkt dat als je je doelen hebt bereikt je dan gelukkig bent - maar dat is niet zo.
 2. Je zit te veel in je hoofd en luistert te weinig naar je gevoel.
 3. Je bent niet tevreden met jezelf omdat je eigenlijk vindt dat je niet goed genoeg bent.
 4. Je wilt dingen in de buitenwereld veranderen maar beseft niet dat geluk voor 100% in jezelf zit.
 5. Je gedachten zorgen voor spanning in je hoofd en in je lichaam, daardoor kun je je nooit ècht ontspannen en genieten van het moment.
woman-g37983e505_1920
nature-ga8f391f2e_1920

Ja maar...

Dat is de meest voorkomende zin die wij zeggen. Dus, ik ga alvast wat Ja maar's voor je tacklen:

 • Dit is niet het juiste moment...
  Hoe lang ga jij nog wachten op dat 'juiste' moment? Wanneer denk je dat dat komt? Precies, nooit!
  En wat verandert er als je wacht? Helemaal niks. Dan blijft het zoals het nu is. Vind je dat prima en ben je helemaal tevreden en gelukkig met hoe je leven nu is? Dan is dat helemaal ok!
 • Het kost me teveel tijd...
  Hoeveel tijd ben je al bezig geweest met zelf aankloten? Juist, teveel! Meteen in de eerste les al geef ik je directe actiepunten waar je mee aan de slag kunt zodat je meteen resultaat hebt!
 • Ik vind het teveel geld...
  Hoeveel is het je waard om je dromen waar te maken? Ter vergelijking, een weekje vakantie naar de zon kost algauw 1200 eur. En dat is dan maar een week. Dit programma kost je minder maar geeft jou je relaxte, ontspannen en gelukkige leven, je hele leven lang!
 • Ik heb het te druk...
  Je hebt het nooit te druk, het is alleen een kwestie van prioriteiten stellen. Waar geef jij prioriteit aan? Investering in jezelf en wat jouw leven voor altijd relaxter, meer ontspannen en gemakkelijker maakt? Of blijf je hangen waar je nu zit en kost het je alleen maar energie? De keus is aan jou...

Heb je nog een Ja Maar die niet in dit rijtje staat? Mail mij!

Dit programma is NIET voor jou als:

 • je zelf geen verantwoordelijkheid wil nemen,
 • je niets wil doen en denkt dat de verandering vanzelf gaat,
 • je denkt dat ik alles voor jou ga oplossen,
 • je vindt dat de oorzaak van je uitdagingen sowieso niet bij jou ligt.

Dit programma is WEL voor jou als:

 • JA, je een relaxt en ontspannen leven wilt,
 • JA, gemotiveerd bent!
 • JA, het beste uit jezelf wilt halen,
 • JA, je wilt van je hoofdpijn en rugpijn af,
 • JA, je vol wilt genieten van de tijd die je hebt,
 • JA, je meer uit het leven wilt halen dan dat je nu doet,
 • JA, je veel minder zorgen wilt maken,
 • JA, je jezelf zekerder wilt voelen,
 • JA, je niet alleen zegt dat je wil veranderen maar het ook echt wil DOEN!

Meer dan 4x JA gezegd?
Dan is dit programma voor jou de juiste stap. 
Het is niet moeilijk, je bent er niet mega veel tijd mee kwijt. Wat wel belangrijk is, is dat je echt wil leren en veranderen en daarvoor ook bereid bent om open te staan om dingen anders te gaan benaderen. Dan weet ik 100% zeker dat jij gaat bereiken wat je wilt en je dat relaxte, ontspannen en gelukkige leven gaat krijgen waar jij naar op zoek bent.

Waar besteed jij je tijd aan?

Aan een leven vol zorgen, stress en ongelukkig zijn? Of kies jij voor een relaxt en ontspannen leven waarvan je elke dag 100% geniet?

Een bekende uitspraak is dat je je geld maar 1x kan uitgeven. Daar ben ik het niet helemaal mee eens, want als je je geld goed investeert krijg je daar een veelvoud van terug. 

Maar waar je je tijd aan uitgeeft, goede dingen of minder goede dingen, maakt niet uit. De tijd die je hebt besteed is voorbij en die krijg je nooit meer terug. Je kunt het niet nog eens over doen. 

De keus is aan jou...

"Je krijgt vooral spijt van dingen die je niet gedaan hebt"

FAQ

Dit programma is anders en uniek omdat ik met jou in je onbewustzijn ga kijken waar je blokkades zitten om het relaxte leven te gaan leiden dat jij wilt. En dat is key om echt resultaat te kunnen boeken en biedt geen enkel ander online mindset programma aan!

Daarnaast is het een hele praktische training  met veel tools, tips en handvatten waardoor je meteen in de 1e les wat je geleerd hebt al kunt toepassen in je dagelijks leven. Dus niet alleen theorie maar door veel doen. En juist door te doen behaal je resultaat.

 1. Dat ik je trainer ben 😉 
 2. Ik ga met jou in je onbewustzijn kijken waar jouw blokkades zitten om dat relaxte en ontspannen leven te leiden wat jij zoekt. Dit is de basis waar je moet beginnen. Als je deze blokkades niet oplost kun je blijven leren en lezen wat je wilt, maar dan zal je niet het resultaat krijgen wat je zoekt.
 3. En als laatste, dit is geen mindset programma van iemand die zelf geen positieve mindset heeft. Zo lang als dat ik leef, leef ik het leven met een positieve mindset en heb ik een heel relaxed leven. Ik weet als geen ander hoe elke situatie positief te maken en dat kan ik jou leren. Practice what you preach!  Ik weet wat je nodig hebt, waar je tegenaan gaat lopen en welke vragen je onderweg krijgt.

Voor iedereen die graag een relaxter en ontspannen leven wil leven en bereid is om hier aan te werken.
Zonder actie geen resultaat!

We gaan in 90 dagen jouw onbewuste blokkades verwijderen en een positieve mindset creeeren waardoor jij je minder zorgen maakt, veel zekerder in je schoenen staat en heel relaxed van het leven gaat genieten.

We pakken o.a. jouw mindset aan, jouw zelfvertrouwen en zelfliefde, onbewuste patronen, overtuigingen en denkwijzen, je leert hoe je brein en je emoties werken, je leert beter communiceren wat ook direct invloed heeft op je relaties en ik ga je DE techniek leren om zelf contact te maken met je onbewuste.

Het is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat!

Stap voor stap neem ik je mee op reis om jouw positieve mindset te creeeren. Dat doen we via de 1 op 1 coachsessies die ongeveer 2 - 2.5u duren. Daarin behandelen we niet alleen de thema's van het 90 dagen programma maar gaan we ook dieper in op de blokkades uit je onbewuste die jou tegenhouden om dat droomleven dat je wilt te leven.

Daarnaast heb je natuurlijk elke week de live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen en last but not least, de besloten facebook community waar allemaal mensen in zitten die jou ook graag verder willen helpen.

In de 1 op 1 coachsessies van 2-2.5u ga ik naast de thema's uit het 90 dagen programma dieper met jou in je onbewuste kijken waar de blokkades zitten die ervoor zorgen dat jij nog niet het relaxte leven leidt dat je graag zou willen. Zodat je weet waar je mee aan de slag moet gaan en waar je je focus moet leggen.  Dat doe ik via energie. Alles bestaat uit energie is wetenschappelijk bewezen. En 95% van ons gedrag wordt beïnvloed door je onbewuste. Het is daarom ook niet gek dat  95% van alle emotionele en fysieke klachten voortkomen uit onverwerkte emoties die in het onbewuste zijn opgeslagen. En daar gaan we naar op zoek. Meer hierover vertel in ik je in de training!

Blijkbaar ben je nog niet waar je wilt zijn, anders was je hier niet 😉. Dat je nog niet het resultaat hebt wat je graag wil bereiken ligt waarschijnlijk aan een blokkade in je onbewuste. Want als je je daar wel bewust van was, had je er al iets mee gedaan en was je hier nu niet. Ik ga dit met jou uitzoeken en oplossen en dan krijg je echt het resultaat wat je wilt!

Ja, elke week is er een live Q&A waarin we het huiswerk bespreken (als je wilt) en je al je vragen kunt stellen.

Elke vrijdagochtend om 10.00 uur is er een live Q&A via facebook/zoom. Ook als je er niet live bij kunt zijn wordt je vraag beantwoord. Je kunt de live Q&A’s altijd later terugkijken in de Facebookgroep en in je online leeromgeving.

Tijdens de live Q&A’s kun je me vragen stellen over elke module. Omdat je 1 jaar toegang behoudt tot al het materiaal in de Academy kun je de training ook vaker dan 1 keer volgen. De eerste 3 maanden kun je in de live Q&A je vragen stellen. Daarna krijg je hele jaar alle live Q&A's te zien in je online leeromgeving.

Je bent gemiddeld 2-3u per week bezig met het kijken van de video’s en het huiswerk.
Maar dat hangt ook van jou af.  Je kan ervoor kiezen om er 5 minuten per week aan te besteden of een paar uur. Dat is volledig afhankelijk van wat jij fijn vindt en van wat bij jou past. Je hoeft in ieder geval nooit bang te zijn dat je achterloopt, omdat iedereen het op zijn eigen tempo doet en elk tempo is goed.
 

Welk resultaat wil je? Als je alle modules volgt en al het huiswerk maakt, heb jij dat relaxte leven dat je zoekt! Zoals gezegd, zonder actie geen resultaat.

Het programma duurt 90 dagen (3mnd)

In de week van maandag 17 oktober gaan we starten. We hebben van te voren contact om de sessies in te plannen.

Nee je hebt zeker geen Facebookaccount nodig om mee te kunnen doen, omdat al het trainingsmateriaal zich in een online leeromgeving bevindt waar je inloggegevens voor ontvangt. De live Q&A’s en de connectie met enorm veel likeminded people vindt wel plaats in de Facebookgroep. Veel deelnemers die geen Facebook hebben, kiezen er daarom voor om toch alleen voor dit programma een account aan te maken, omdat de live Q&A’s zo waardevol zijn. Dit zou je dus kunnen overwegen.

Ik wil en ga je niet over de streep trekken, omdat jij de enige bent die aanvoelt wat het beste voor jou is. Maar ben je ervan bewust dat een weekje vakantie naar de zon kost je tegenwoordig zo’n 1200 euro. Je geniet dat weekje heerlijk van je relaxte vakantie, en als je thuis komt… tadaa is alles nog steeds hetzelfde als dat het was. Weer terug in de sleur, de drukte en alles wat je eigenlijk net niet wilt.

Dit programma kost je:

 1. minder dan dat weekje vakantie,
 2. is een reis van 3 maanden in plaats van 1 week
 3. hier heb je heel je leven profijt van in plaats van 1 week!

Dus een no brainer toch?

Mocht je nu echt nog twijfelen, doe dan het volgende:

 • Pak een muntje.
 • Kop = ik stap in. Munt = ik stap niet in.
 • Gooi het muntje op en kijk waar het op valt.
 • Valt het muntje op Kop en ben je blij? Dan stap je in!
 • Valt het muntje op Munt en ben je opgelucht? Dan stap je niet in.
 • Valt het muntje op Munt en baal je stiekem toch een beetje? Dan stap je in 😊.

Volg je hart, want dat klopt altijd!

* dit programma is geen vervanging voor therapie. Heb je een psychische stoornis of ben je depressief, zoek dan hulp bij een psycholoog of psychiater. En ga als je klachten hebt altijd langs de huisarts!