Over mij

Yes, ik  ben daar ook geweest... daar waar jij nu bent. Ik had alles prima voor elkaar, leuk huisje aan het strand, goede baan, leuke grote vriendengroep, ik sportte 5x in de week, attent, super positief. Zou toch niet zo moeilijk moeten zijn die Liefde te vinden toch.....

Helaas...

Ook ik heb dates gehad waarvan ik dacht, jij bent echt leuk en volgens mij vind jij dat van mij ook. En dat ik daarna niets meer hoorde en dacht huh?? Wat heb ik gemist?

Of dat er een leuke vent naast me zat die alle punten op mijn 'lijstje' kon afvinken, maar waar ik het niet bij voelde. Been there done that.

Dat heeft zo'n 4 jaar geduurd
en toen... kwam ik hem tegen. En met die hem ben ik al 10 jaar samen en heb ik twee mooie kids. En die hem is zelfs voor mij naar Brabant verhuisd.

Hoe ik dat gedaan heb?

Het lag namelijk niet aan de mannen!
Het lag aan mijzelf. Tuurlijk wilde ik ook een knappe, leuke lieve man (die ik nu heb), maar wat betekende dat nu precies voor mij? Maar waar ik vooral naar gekeken heb zijn naar mijn onbewuste overtuigingen, wat ik onbewust aantrok. Want wat je uitstraalt trek je aan. En als je niet weet wat je onbewust aantrekt dan weet je dus ook niet dat dat de oorzaak is dat jij je liefde nog niet hebt gevonden.

Veel geinvesteerd in opleidingen
Ik ben mega leergierig en wil alles weten over gedrag, relaties, het brein, psychologie en energie. Daarom heb ik veel geïnvesteerd in cursussen (50+) opleidingen (10+) op deze gebieden, waaronder Positieve Psychologie, Relatie en Datingcoach, EmotieManagement, NLP Master, Hypnotherapie, Mindfulness Based Cognitive Therapy en Neuro Emotionele Integratie.

Door deze kennis en mijn eigen ervaring weet ik precies wat jij moet doen, waar jij moet zoeken om ook de liefde te vinden. Namelijk bij jezelf!

Want je bent pas echt gelukkig als je je geluk kunt delen en dat gun ik jou ook!

 

DSC09555
couple-1934204_1280
water-lily-g54054b668_1920
sunset-gbe315c43b_1920

Wat je over mij moet weten

Belangrijk om te weten: ik ben heel vriendelijk en begripvol, maar ik zal niet je beste vriendin worden. We zullen niet samen thee drinken en kletsen over alledaagse dingen. Want dat is niet waar je mij voor betaalt. Daar je je vriendinnen voor.

Wat ik wel ben, is de beste mindset coach die je je kunt wensen. Je betaalt voor resultaten, en dat is precies wat ik je zal bieden. Met twee jonge kinderen, een eigen bedrijf een hectisch leven, weet ik waar ik over praat. Toch geniet ik enorm van het leven, met weinig stress en weinig zorgen. Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige, maar mijn kennis is ook wetenschappelijk onderbouwd. Het beste van beide werelden dus.

Ik ben geen presentator, anders had je me wel op tv gezien, en ik ben ook geen perfecte schrijver, anders had je een van mijn boeken gelezen. Maar ik ben wél een expert op het gebied van het creëren van een positieve mindset. Hierdoor kun jij, ondanks het drukke leven als moeder van twee jonge kinderen, enorm van het leven gaan genieten. Zonder veel zorgen of stress. Als ik het kan, kun jij het ook!

Typisch Linda

 • Klein van stuk maar met een heel groot hart
 • Moeder van 2
 • Brabantse roots
 • Met beiden benen stevig op de grond maar met een spiritueel randje
 • Verslaafd aan Lindt 86% pure chocolade
 • Portugal is mijn tweede thuis
 • Alles aan mij is echt, behalve mijn haarkleur 😉
 • Guilty pleasure: Abba en Queen
DSC09656

Mijn 3 Zekerheden

1) Altijd persoonlijk contact
Ik geloof niet in alleen online programma’s. Zeker niet op coaching gebied. Iedere situatie is uniek, dus ik vind dat je je vragen moet kunnen stellen over jouw situatie. Daarom heb je in elk programma dat je bij mij volgt altijd live contact met mij. Ofwel een live Q&A waar je al je vragen kunt stellen. Ofwel een persoonlijke 1 op 1 coachsessie, of allebei.

2) Altijd een cadeautje op je deurmat
Omdat cadeautjes leuk zijn om uit te pakken, ik blij ben dat ik jouw wereld een stukje mooie mag maken en het fijn is dat je iets tastbaars hebt je coachprogramma.

3) Altijd steun aan een goed doel
Ook al hebben we het in Nederland super goed;  een veilige, fijne en gezonde leefomgeving is helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend. Daarom doneer ik bij elke deelname van een van de coachprogramma's een deel naar een goed doel voor jonge kinderen in Nederland.

sunset-gbe315c43b_1920

Ervaring onderbouwd met jarenlange studies

Ik heb mijn ervaring gecombineerd met de wetenschap uit 10+ opleidingen. Onder andere:

 • Emotie Management
 • Positieve Psychologie
 • NLP Master
 • Hypnotherapie
 • Neuro Emotionele Integratie
 • Life Coaching
 • Relatie Coaching
 • Mindfulness Based Cognitive Therapy

Zoals je ziet ben ik super leergierig en blijf ik qua ontwikkeling en kennis niet stil staan. Ik wil gewoon alles weten over het brein, mindset, gedrag, psychologie, relaties en liefde. Daarnaast heb ik ook nog zo'n 50 cursussen gevolgd op dit gebied. Ja, wat dat betreft ben ik een echte kennis nerd haha.

Je kijkt er dan denk ik ook niet gek van op dat er minstens 15 jaar aan kennis in mijn coachprogramma's zit. Scheelt jou weer tijd, jij hoeft al die opleidingen en cursussen niet te doen, je krijgt gewoon top of the bill!

Wat dat betreft is het dus ook niet zo dat mijn coachprogramma' in 1 maand gemaakt is. Nee, daar heb ik ruim 2.5 jaar over gedaan. En omdat ik zelf niet stil sta in het vergaren van kennis, doen mijn coachprogramma's dat ook niet. Je krijgt dus altijd updates als die er zijn. Dus geen oude meuk van 10 jaar geleden.