Over mij

Hoi, ik ben Linda, professioneel coach en een unieke positieve mindset expert met een energetisch randje.

Mijn leven is super relaxed en ontspannen en daarom weet ik precies welke stappen jij kunt zetten om ook daar te komen.

"Was ik maar meer zoals jij..."

Dat is wat ik heel vaak hoor.

Zonder dat ik mezelf ervan bewust was, heb ik altijd al heel erg positief in het leven gestaan.
En een heel relaxt leven geleidt en dat doe ik nog steeds. Tuurlijk, ik heb zo ook mijn zorgen en problemen gehad. En geloof mij, die gun ik niemand. En ik heb ze nog steeds!

Niemand ontkomt aan problemen of zorgen, dat hoort er nu eenmaal bij het leven. Maar op de een of andere manier kan ik die uitdagingen altijd goed handelen en kom ik er altijd beter uit dan daarvoor. En daardoor maak ik me weinig zorgen, en leef ik een heel relaxed leven.

Ongelukkig
In de loop van de jaren werd me duidelijk dat dit niet standaard was. Ik merkte dat de meeste mensen om mij heen helemaal niet zo gelukkig zijn, niet relaxen en genieten van het leven. Want er zijn zoveel zorgen, problemen en dingen om je druk over te maken.

Ik kreeg regelmatig van collega’s, vrienden en familie te horen “was ik maar meer zoals jij”, “kon ik maar denken zoals jij” , “had ik maar zo’n relaxt en gemakkelijk leven als jij”. Kansen zien in plaats van onmogelijkheden, het beste uit de situatie halen, ongeacht wat de situatie ook is, weinig zorgen maken, kortom heerlijk genieten van het leven. Waardoor sommige mensen ook vast gedacht hebben dat mij alles kwam aanwaaien... (in tegendeel!)

Toen dacht ik, he, maar dat kunnen jullie toch ook? Het is niet zo moeilijk, je moet alleen de juiste mindset hebben. En dat kun je trainen. Het leven is zo kort, zo zonde als je er niet van geniet en niet gelukkig bent! Iedereen verdient het om relaxed en gelukkig in het leven te staan.

De gouden sleutel
Met die gedachte om mijn talent en levenswijze in te zetten en heb ik mijn coachingspraktijk opgezet. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen zoals jij ook de sleutel te geven naar een relaxed, ontspannen en gelukkig leven. En die sleutel is heel simpel; door het creëren van een positieve mindset. Want verandering begint bij je gedachten, je mindset.
Maar dat niet alleen. Ook het bewust worden van jouw beperkende overtuigingen, gedachtes, patronen en oude emoties die ergens in jouw onbewuste zijn opgeslagen is heel erg belangrijk. Anders kun je veranderen wat je wilt, succes zul je niet boeken. En daar komt mijn energetisch randje om de hoek kijken.

Energetisch randje
Alles bestaat uit energie, dat heeft de wetenschap inmiddels bewezen. Via de energetische weg kan ik contact maken met jou onbewuste en kan ik jou precies vertellen wat jou in de weg zit om de verandering te maken die jij wilt.

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen bij het creëren van hun positieve mindset en het versterken van hun zelfvertrouwen. Waardoor zij echt genieten van een relaxed en ontspannen leven en veel gelukkiger zijn. Het geeft mij super veel energie om anderen te zien groeien, weer sterk in hun schoenen te zien staan en weer echt te zien genieten van het leven zonder teveel zorgen, druk en stress. En ik ben super dankbaar dat ik dit werk mag doen!

En dat gun ik jou ook!

Linda
linda1

Wat je over mij moet weten

Heel belangrijk: ik ben hartstikke lief en aardig, maar ik word niet je beste vriendin. Ik ga niet met je theeleuten en met je praten over koetjes en kalfjes. Daar betaal je mij niet voor. Ik word wel je allerbeste coach. Je betaalt mij voor resultaat, dus dat is wat je gaat krijgen. Ik weet waar ik over praat, ik leef zelf dat relaxte en ontspannen leven en daarom weet ik ook wat ik moet doen om jou daar te krijgen.

Ik ben geen presentator, anders had je mij wel op tv gezien en ook geen perfecte schrijfster, dan had je wel een van mijn boeken gelezen. Maar ik ben wel de expert op het gebied van het creeeren van jouw positieve mindset waardoor jij van dat relaxte, ontspannen en gelukkige leven gaat genieten wat je altijd al had willen hebben!

Typisch Linda

  • Klein van stuk maar met een groot hart
  • Moeder van 2
  • Brabantse roots
  • Nuchter en met beiden benen op de grond
  • Maar met een spiritueel randje
  • Gek op pure chocolademousse en port
  • Portugal is mijn tweede thuis
  • Alles aan mij is echt, behalve mijn haarkleur 😉
  • Guilty pleasure: Abba en Queen
linda10